Over BBW

Bots BodyWorks is in 2007 opgericht door drs. Freekje Bots. Sindsdien is Bots BodyWorks uitgegroeid tot een landelijk dekkende organisatie die in company diensten aanbiedt. Wij leveren een integraal aanbod van gezondheidsdiensten met als doel gezonde mensen in een gezonde organisatie.

Team

Bots BodyWorks bestaat uit een team van senior professionals (Bedrijfsfysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, ergonomen, massagetherapeuten en arbodeskundigen) die goed op de hoogte zijn van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en technieken. Door regelmatig onderzoek naar onze diensten, en bijscholing van alle disciplines blijft de kwaliteit hoog.

Visie

Wij geloven dat het inzetten van preventieve diensten het welzijn van uw werknemers bevordert, en daarmee ook de gezondheid van uw organisatie. Het resultaat? Werknemers die productief en energiek zijn, met minder verzuim. Dit brengt grote kostenbesparingen met zich mee.

Missie

Aan de hand van preventieve gezondheidsdiensten helpen wij bedrijven om de gezondheid van hun werknemers weer tot een prioriteit te maken. Wij voorkomen ziekteverzuim en bevorderen werkhervatting door oplossingen op maat aan te bieden. Niet alleen toegespitst op uw organisatie, maar ook gelet op de specifieke situatie van de werknemer. “Wij bieden bedrijven de kans om op een persoonlijke manier te werken aan de gezondheid van hun werknemers.”

In de media

Bots BodyWorks in de Volkskrant.