Referenties

U treft hier een selectie van (vaste) klanten aan waar wij o.a. stoelmassage werkplekonderzoek of ergonomisch advies geven.

“Al een paar jaar nodigen wij Bots BodyWorks uit op onze Europese Health, Safety & Wellbeing Day bij DENSO EUROPE B.V. in Weesp.
Iedereen is laaiend enthousiast dat we Bots BodyWorks (weer) hebben ingehuurd voor deze dag. Onze collega’s komen er ontspannen uit en hebben zichtbaar genoten.”

Jorien Nicolaas, Secretaresse, Denso Europe B.V.

“Al geruime tijd maakt Broadcast Text Amsterdam naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Bots Bodyworks. De stoelmassage is zeer populair bij onze medewerkers. De masseurs zijn vakkundig en prettig in de omgang. Onze medewerkers geven aan dat ze er veel baat bij hebben en om die reden hebben we de frequentie onlangs verdubbeld.”

Hans de Jong, Manager, Broadcast Text Amsterdam

“Wij werken sinds enkele maanden met Bots BodyWorks en zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit van de massages. We kijken uit naar het moment waarop onze vaste masseuse Jamilla langskomt. Dit staat garant voor een heerlijk rustmoment om even te ontsnappen aan alle hectiek op de werkvloer.”

Sarah Annema, officemanager, Emakina.

“De ergonoom heeft ons goed geholpen met werkplekonderzoek en aanschaf en instellingen van een aantal nieuwe bureaus en stoelen.”

Tike de Boer, Stichting Lezen.

“We use Bots Body Works for workplace assessment at The British School in The Netherlands – they have a very professional way of working and communicating. Their ergonomists / physiotherapists are highly skilled and have helped our staff in need of a better workplace with good advice and recommendations. It’s our aim to keep staff happy & healthy and BotsBodyWorks supports us with this in a great way.”

Irene Grujic-de Klerk, HR Officer, The British School.

“De masseurs van Bots BodyWorks pakken het vaardig en aandachtig aan.
In 20 minuten weten ze de spieren van onze teamleden los te maken en te zorgen voor een diepe ontspanning. Maar ze kijken ook verder en als het nodig is geven zij onze mensen oefeningen of aandachtspunten mee.”

Bram Opdam, directeur Driebit.

“Bots BodyWorks levert massages op maat. Of je voorkeur nu uitgaat naar stevig of meer relaxt, alle massages zijn superfijn.
In combinatie met de gedegen kennis van de masseur voel je daarna pas hoe je eraan toe was ! Absoluut een aanrader !”

Officemanager, Advocatenkantoor te Amsterdam.

Bots BodyWorks verzorgd al 5 jaar lang bij ons stoelmassages gedurende ons hoogseizoen. Iedereen gaat na een half uur ontspannen weer vol energie aan het werk. Gedurende deze samenwerking heb ik Freekje Bots ook leren kennen als een energiek persoon die meedenkt met onze organisatie!

Miriam Mulder, HR Adviseur, Allianz Global Asstiance.

Antwoord op de vraag hoe gedurende de personeelsdag de stoelmassages zijn ontvangen:
“Heel goed ontvangen allemaal! Het is werkelijk fijn even te kunnen ontspannen. Helaas ben ik zelf niet aan de beurt gekomen, mijn collega’s gaan voor natuurlijk. Dank voor de service!”

Klarin de Regt, Director of Human Resources, Renaissance Amsterdam Hotel.

” We hebben stuk voor stuk weer genoten van de stoelmassage. Dana (masseuse) is echt supergoed!

Annelies Blom, Manager Afdeling Verkoop, Muiswerk

Maandelijks komen de masseurs van Bots BodyWorks langs op ons kantoor om alle medewerkers een stoelmassage te geven. Naast dat dit een heerlijk ontspanningsmomentje is voor iedereen, is het ontzettend goed om frequent los gemasseerd te worden. Ik ben ervan overtuigd dat dit helpt om klachten te voorkomen wanneer je veel achter een bureau zit!

Stefanie Du Main, CEO/Directeur Eigenaar, JBL&G

“Wij werken reeds een tijd met Bots Body Works en zijn zeer tevreden. Op onze salesvloer zijn de consultants druk aan het werk in een hectische omgeving, af en toe een momentje rust met een goede massage helpt hun optimaal te presteren. De massages zijn professioneel en er worden ook tips gegeven voor een goede houding. Zeker een aanrader”

Mathijs Huibers, Business Manager Huxley Nederland

“Raúl&Rigel is al jaren tevreden klant van Bots BodyWorks. Onze mensen hebben vaak te maken met keiharde deadlines, een stukje ontspanning tijdens een stoelmassage van Bots BodyWorks is dan ook wel gekomen!”

Alexis Verschueren, Directeur/eigenaar, Raul & Rigel.

“Al jaren genieten wij maandelijks van een ontspannende stoelmassage. Even ontsnappen aan de hectiek van de dag. Mijn collega’s en ik kijken er altijd erg naar uit en kunnen er vervolgens weer met frisse moed tegen aan. Zeker aan te raden!”

Siham Habibi, Office Manager; HVR Group Den Haag

“BBW beschikt over kundige medewerkers en heeft bewezen ook op termijn een goede continuïteit in de dienstverlening aan te bieden”.

Ben Burgers , Directeur , VvE Beheer Amsterdam

“Stoelmassage voor de mondhygienistes van Acta is een moment van rust, daarnaast gaat de stoelmasseur in op individuele klachten en worden er gerichte oefeningen voor klachten gegeven. 
Degenen die de stoelmassage krijgen zijn unaniem enthousiast. Prettig dat de masseur op lokatie komt, dat maakt het makkelijk werkbaar”.

Dr. M. Danser , Hoofd patiëntenzorg , Parodontologie , Acta

“Via Bots Body Works maken wij gebruik van stoelmassage, jaarlijkse werkplekonderzoeken en tevens hebben we de RI&E laten afnemen door een adviseur van Bots Body Works. Het contact loopt altijd erg soepel en persoonlijk, kortom een goede samenwerking en voor mij als HR-adviseur een prettige manier om ondersteuning en advies te krijgen op Arbo gebied.”

Anne ten Berge, HR adviseur, DSI

“De hulpvraag werd goed geanalyseerd, waardoor er een passend werkplekonderzoek kon plaatsvinden. De aanpak van de arbeidshygienist van Bots BodyWorks was prettig en helder.”

Annet Zwaneveld, Teamleider Clusterwonen, Leger des Heils.

” De charmante uitstraling en vakkundige ‘aanpak’ van de masseur hebben ervoor gezorgd dat er een rij is ontstaan voor de stoelmassages. Ik zal Bots BodyWorks zeker aanbevelen en hoop jullie in de toekomst nog eens te kunnen inschakelen., ”

Jacqueline van Walbeek, Communicatieadviseur, Nationaal Archief.

“Gerard (ergonoom/fysiotherapeut) heeft de korte training ‘Werkplekdeskundige’ met ons afgerond. Gerard is een bijzonder prettig docent, met oog voor de wensen en behoeften van zowel de organisatie als de deelnemer.”

Hanita Koopmans, Coordinator Vrijwilligers, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.