Leefstijl

Onze diensten zijn gericht op de leefstijl van uw werknemers en de organisatie als geheel.  Met ons leefstijlaanbod stimuleren we bij mensen de juiste energiebalans, zowel fysiek als mentaal. We gaan aan de slag met lichaam en geest. We geloven dat beiden aandacht behoeven en elkaar versterken. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Je krijgt als werknemer de kans om individueel aan de slag te gaan of samen met je collega’s. Naast het individueel bezig zijn met het verbeteren van de mentale en fysieke weerbaarheid van de werknemer houden we oog voor het sociale aspect. Samen werken aan leefstijl biedt tevens de kans om weer met elkaar in contact te komen en meer verbinding te voelen. Het dagelijks contact zoals samen een lunchwandeling kan deels vervangen worden door diensten online.

Leefstijlbeleid loont!
Een organisatie die investeert in leefstijl kan op vele terreinen winst boeken: lager ziekteverzuim; minder werkdruk, meer bevlogenheid, hogere motivatie, hogere productiviteit, blije werknemers, plezier op de werkvloer en een grotere aantrekkingskracht van de organisatie op de arbeidsmarkt.

Leefstijldiensten
Ons aanbod is dynamisch dit betekent dat er contstant nieuwe diensten worden ontwikkeld en in gesprek met de opdrachtgever op maat worden gemaakt. Ons aanbod is online en offline beschikbaar en zowel in het Nederlands als in het Engels.

Training Vitaal & Ergonomisch (thuis)werken
Training: Vitaliteit
Training: Verbindend leiderschap
Training Gezonder eten? Gewoon doen!
Training voeding en de invloed op hormonen (voor mannen & vrouwen)
Online Coaching
Outdoor coaching
Mindful walk
Stoelyoga
Yin Yoga
Mindfulness
Zelfmassage workshop

Wil je meer informatie over ons aanbod neem dan contact met ons op. We praten je graag bij.

Ons Team
We werken met een team van gecertificeerde coaches, trainers, psychologen, fysiotherapeuten, ergonomen, voedingsdeskundigen, hormoondeskundigen en Arbo adviseurs.

Opdrachtgevers
Vele organisaties zijn u voorgegaan met het inzetten van onze (online) leeftsijldiensten:
Infoblox, SKJ, OCI, Lexence, Brinkhof Advocaten, stek advocaten, Apollo Vredestein, Massive Music, Iyuno, SVn, Emakina, Oranjefonds, Hike One, Allianz, de Vogelbescherming Nederland en Stadsschouwburg Utrecht.