Stoelmassage Amsterdam

Bots BodyWorks – Stoelmassage Amsterdam, wil dat werknemers lekker in hun vel zitten. Dankzij Stoelmassages voelen werknemers zich gezond en ontspannen en nemen pijnklachten af. Wij zien direct verbetering in hun vitaliteit en productiviteit. Bots BodyWorks – stoelmassage Amsterdam biedt haar diensten aan voor bedrijven in heel Nederland.

Meer dan een stoelmassage

Omdat onze gekwalificeerde masseurs op de werkvloer aanwezig zijn, zien zij klachten meteen in hun context. Pijnklachten worden hierdoor niet alleen verholpen, maar ook voorkomen. Onze stoelmasseurs letten op fysieke belasting en combineren Stoelmassages met praktische bewegingsadviezen. Ziekte is niet alleen vervelend voor de werknemer zelf, het kost onze klanten gemiddeld 500,- euro per dag. Het voorkomen van 1 dag ziekteverzuim met stoelmassage Amsterdam bespaart u dus veel geld.

Hoe werkt Bots BodyWorks?

Voor een stoelmassage gebruiken we een ergonomische stoel die heerlijk zit. Schouders, rug, nek, armen en handen worden gemasseerd. De stoelmassage kan plaatsvinden op de werkvloer of in een aparte ruimte. Via een online reserveringssysteem kunt u heel eenvoudig zelf uw massage boeken. Zo heeft u als werkgever geen extra administratie.

Stoelmassageteam

De masseurs van stoelmassage Amsterdam zijn ‘senior professionals’. Zij hebben vele jaren ervaring, worden regelmatig bijgeschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Onze kracht ligt bij een individuele benadering, en daarbij zijn wij prettig in de omgang. Onze masseurs zijn gezondheidscoaches die ontspanning en beweging stimuleren. In onderzoek worden zij gemiddeld beoordeeld met een 8,4.

Effecten stoelmassage

De duidelijke effecten van stoelmassage Amsterdam zijn op fysiek en psychologisch niveau zichtbaar. Verlaagde bloeddruk, verlaagde hartslag, minder kans op koorts en verkoudheid, minder hoofdpijnklachten, minder stresshormoon in het lichaam, minder lage rugpijn en beter slaapgedrag.
Maar ook op psychologisch niveau werpt het zijn vruchten af: vermindering van angstgevoelens, minder kans op depressie, betere concentratie, meer ontspannen, verminderde ervaring van stress, betere alertheid.

Tarieven

Omdat wij graag rekening houden met uw wensen maken wij een offerte op maat. Frequentie, aantal medewerkers en looptijd zijn hierbij van belang. Stoelmassage wordt door de overheid gestimuleerd en is fiscaal aftrekbaar. Massage is voor bedrijven fiscaal aftrekbaar, mits zij dit onderdeel maken van hun arboplan en de massages tijdens werktijd plaatsvinden. Meer weten over de fiscale mogelijkheden? Neem contact op met stoelmassage Amsterdam, dan vertellen wij u er meer over.