Nieuws

Stoelmassage Amsterdam

By juni 25, 2012 No Comments

Veel bedrijven in Amsterdam hebben stoelmassage ontdekt als preventief middel tegen ziekteverzuim. Stoelmassage wordt niet langer alleen gezien als een manier om werknemers te laten ontspannen, maar wordt ook ingezet om ziekteverzuim te voorkomen en terug te dringen. Stoelmassage is geen overbodige luxe, maar een manier om mensen bewust te maken van stress-signalen in het lichaam.

Werknemers die op de massagestoel plaatsnemen zijn vaak verbaasd over de vastzittende spieren in hun lichaam. Voordat ze op de stoel plaatsnemen hebben ze het idee dat ze ontspannen zijn, maar zodra ze gemasseerd worden blijkt dit vaak anders te zijn. Mensen raken gewend aan een bepaalde spanning in hun spieren en hebben niet door dat ze zich ook vrijer en meer ontspannen kunnen bewegen.

Minimaal 1 x per 2 weken gemasseerd worden, geeft het lichaam een meer ontspannen en natuurlijke staat van zijn. Door te voelen hoe je lichaam in ontspannen toestand aanvoelt, heb je ook sneller door wanneer je weer aan het ‘verkrampen’ bent. Deze subtiele verschillen zijn een enorme winst. Je weet hoe je lichaam gespannen en ontspannen aanvoelt en je kunt dit zelf beïnvloeden. Door eenvoudige oefeningen (die de masseur je kan meegeven) kun je je lichaam weer in een ontspannen houding brengen.

Wil je massage eerst eens ervaren, neem dan contact met ons op om een proefmassage te boeken 020-7741109

Bots BodyWorks

Author Bots BodyWorks

More posts by Bots BodyWorks