Nieuws

Stoelmassage in Amsterdam

Bots BodyWorks gaat voor het 4de jaar achter elkaar stoelmassage in Amsterdam verzorgen bij Mondial Assistance. De vestiging in Amsterdam heeft 300 werknemers en allemaal krijgen zij de kans een stoelmassage te ontvangen van 20 minuten. De stoelmassages worden bekent gemaakt ingeboekt via het intranet. Voordat de masseurs gaan starten wordt via het intranet kort beschreven wat de achtergrond en de massagestijl van de masseurs is.  Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn de stoelmasseurs aanwezig om de spieren weer los te maken zodat iedereen weer ontspannen aan het werk kan.

Met name de medewerkers van de alarmcentrale hebben het druk in de zomermaanden, voor dit team is stoelmassage geen overbodige luxe. De werkgever kiest ervoor mensen ontspanning te bieden gedurende een drukke werkdag. Dit wordt zeer gewaardeerd door de werknemers.

Er wordt bij Mondial Assistance gemasseerd door een mannelijke en een vrouwelijke masseur. Iedereen heeft weer een andere voorkeur en sommige mensen hebben vanuit geloofsovertuiging liever een man of juist een vrouw. Ook de stijl van iedere masseur is weer anders. Zo hebben mensen de vrijheid om te kiezen voor een bepaalde massagestijl.

Bots BodyWorks

Author Bots BodyWorks

More posts by Bots BodyWorks